In het kader van NLdoet hebben de Muzidima’s in Het Atrium opgetreden. Een frisse aangelegenheid in dit jaargetijde dat moet gezegd worden, maar de hartelijke ontvangst, het applaus en de vele enthousiaste reacties waren hartverwarmend. Gelukkig hadden we ook nog dansnummers in ons repertoire opgenomen zodat we tussentijds ook wat konden opwarmen door te bewegen.

Wij hebben ook meteen van deze gelegenheid gebruik gemaakt om nieuwe en opnieuw bewerkte nummers ten gehore te brengen want dit optreden vormt het begin van een reeks optredens. Voor Trix was deze middag een hoofdrol weggelegd, zij gaf aan een ieder wijze raad over verliefd worden tijdens haar vertolking van ‘Wordt nooit verliefd’ uit de musical De Jantjes.

Het Atrium van De Orangerie is een fantastische locatie vanwege de goede akoestiek. De Woudenbergse Muzidima’s vonden het erg leuk om in ons eigen dorp op te treden. De uitbundige reacties in ons gastenboek onderstrepen nog eens dat dit optreden een schot in de roos was die veel senioren een gezellige middag bezorgd heeft.

collageNLdoet 2016 Orangerie