Ook dit jaar hebben de Muzidima’s weer met veel plezier meegedaan aan het fantastisch goed georganiseerde Amersfoortse Smartlappenfestival.

Ons eerste optreden was op het Lieve Vrouwenkerkhof en al was het nog een beetje vroeg voor een vol plein met toehoorders…., wij genoten daar op een terrasje van het zonnetje én de muziek van De Gezellige Noten uit Herpen.
Meteen bij ons eerste optreden kregen wij al veel enthousiaste reacties op onze nieuwe liedjes.

Ons volgende optreden hadden wij in de Sint Aegtenkapel. Deze kapel heeft een prachtige akoestiek en zitplaatsen en is dus als binnenlocatie een aanwinst voor het festival.

Ons laatste optreden vond plaats op de Groenmarkt, waar al veel koren na hun laatste optreden terugkeerden voor de traditionele samenzang onder leiding van Peter Bruys en Peter Mohr.

En vraagt u zich af….., wie is toch die artistiek ogende man in zijn zandkleurige jas!? Hij heet Rinus en is één van onze eigen geluidstechnici die ons bij reguliere optredens begeleiden. Rinus bediende bij alle podia onze laptop, waardoor we a la minute onze muziekkeuze op het aanwezige publiek af konden stemmen. Rinus bedankt, je was weer TOP!

Smartlappenfestival Amersfoort 2019 was weer een topdag met leuke optredens en verrassende ontmoetingen met oude bekenden.
Jeanitha en Martijn bedankt voor jullie begeleiding en het maken van de vele leuke foto’s.
En ja… het was natuurlijk wel een beetje frisjes maar met het zonnetje erbij en onze warme jassen als we van het podium afkwamen was het toch best te doen.