Na anderhalf jaar corona konden dan toch eindelijk de reeds lang geplande diners bij Schimmel 1885 doorgaan.

Toen twee Muzidima’s zich vorig jaar opgaven voor het diner van Senioren Belangen, wilden de andere Dima’s mee, maar….. één was er toen nog geen lid, twee zijn nu nog véél te jong en een komt er uit Leusden.
Maar de Muzidima’s wilden ook graag weer optreden en wat is er dan leuker dan dat voor de senioren van Woudenberg, Scherpenzeel en Renswoude te doen. Zo is ons aanbod ontstaan.

In de prachtig verbouwde en gerestylede Geeresteinzaal was het heerlijk zingen, dat bleek meteen al tijdens de soundcheck en later in een volle zaal met honderd gasten was het geluid fantastisch.

Met een afwisselende mix van herkenbare liedjes van vervlogen tijden tot nu zongen wij de tijd tussen de gangen van het diner vol. Het was geweldig om te zien dat de gasten het zo naar hun zin hadden.

Voor de Muzidima’s waren dit de eerste optredens na de coronabeperkingen en wij hebben ervan genoten. En…. dat diner met zes Dima’s kan er nu toch nog van komen, want wij kregen als dank allemaal een dinerbon voor Schimmel en een prachtig boeket.