In de week voor kerstmis traden wij maar liefst vier keer op!
Dinsdagmiddag zongen wij in Partycentrum Boschzicht in Scherpenzeel voor een gezelschap dat van een kerstdiner genoot, tussen de gangen door klonken daar onze mooie kerstliederen.

Donderdagmiddag waren wij te gast op het Jorisplein, het activiteitenplein in Klein Amersfoort een verpleegafdeling van De Lichtenberg en het was zo fijn om te zien dat de bewoners heel erg genoten van de traditionele kerstliedjes maar óók van de Nederlandstalige liedjes op herkenbare melodieën.

Op vrijdagavond brachten wij een gevarieerd kerstrepertoire ten gehore in vakantiehotel Dennenheul in Ermelo één van de locaties waar Het Vakantiebureau haar gasten van een compleet verzorgde vakantie laat genieten. Hoe leuk is het als er dan afwisselend stil geluisterd en dan weer volop meegezongen en zelfs gedanst wordt.

Zaterdagmiddag tijdens Proef De Biezenkamp zongen we in een tent waar men onder het genot van heerlijke glühwein en andere lekkers van onze liedjes kon genieten. Kinderen deden een greep in onze mand met muziekinstrumentjes en begeleidden ons bij een aantal liedjes.