In de tweede week van april werd in Wervershoof het 25-jarig jubileum van woon-zorgcentrum Sint Jozef gevierd en in en rond het woon-zorgcentrum was het daarom prachtig versierd met tulpen. De hele week waren er diverse activiteiten en optredens en de vrijwilligers zorgden dat het de bewoners aan niets ontbrak. Een man maakte een dansje met een vrijwilligster en velen zongen uit volle borst mee, het is jammer dat we daar geen beelden van mogen laten zien, maar een feest was het.
In West-Friesland liggen misschien wel de mooiste tulpenvelden…. en als bedankje kregen alle Muzidima’s en onze technici daarvan een prachtige bos mee naar huis zodat wij thuis ook nog konden nagenieten van dit leuke optreden.

De tijd dat de Muzidima’s voornamelijk in het midden van het land optraden ligt achter ons, want inmiddels ontvangen we aanvragen uit het hele land. Van Rotterdam tot in Grou en van Zuid-Limburg tot uit West-Friesland ontvangen wij uitnodigingen om op te komen treden.
Onze evaluatielocatie ligt daardoor ook steeds vaker ver van huis, dit keer bij eetcafĂ© ’t Fortuin in Wervershoof waar we heerlijk geproefd, gepraat en genoten hebben.
We komen hier graag nog eens terug.