Als eerbetoon aan onze bewonderaars en volgers, waaronder ook veel familie en vrienden, hebben de Muzidima’s een concert gegeven.

P1020239+

In een opslaghal bij GEBR. VAN EGDOM werd in nog geen drie dagen tijd, door JOB DIEPEVEEN en HANS UILDRIKS en op aanwijzing van Muzidima DORIEN VAN EGDOM een hal omgetoverd tot een theater waar de Muzidima’s met trots hun genodigden konden ontvangen.
Een hal werd uitgeruimd, schoongemaakt en met pallets werd er een podium en twee buffetten gebouwd. Daarna kwamen de Muzidima’s met hun hulptroepen erbij om de zaal verder aan te kleden en te versieren.

collage2

Voor aanvang van het concert kregen de gasten zelfgebakken lekkers bij de koffie en tijdens de pauze werden heerlijke hamburgers en een saladebuffet aangeboden. Onder het genot van een drankje lieten de gasten zich dat goed smaken.

collage3

De Muzidima’s maakten er een leuk optreden van waar alle toehoorders zichtbaar van genoten en de complimenten die wij na afloop kregen delen we graag met onze GELUIDSTECHNICUS TEUNIS ARIESEN en onze ZANGCOACH MARTIN GLAS.

collage4

Mede dankzij onze sponsoren konden wij onze gasten deze avond kosteloos aanbieden.
De stoelen zijn ons ter beschikking gesteld door Stichting vergaderlokaal ‘Te Rumelaar’, het tegenover GEBR. VAN EGDOM gelegen kerkje.

collagete Rumelaar

De koekenpan, uienpannen en saladeschalen hadden wij in bruikleen van FRITS KUYPERS van SLAGERIJ KUYPERS uit WOUDENBERG. Hij leverde ons ook de overheerlijke hamburgers, het is maar dat u weet waar u daarvoor terecht kunt!
De biertap is ons ter beschikking gesteld door HERRY VEENENDAAL van HERRY’S BAR uit WOUDENBERG.

collageSponsoren

En dan onze grootste sponsor GEBR. VAN EGDOM B.V. , zij faciliteerde in bijna alles. Zij stelden ons o.a. de ruimte, mankracht en heel veel materialen ter beschikking.

De onderstaande fotoreportage geeft een beeld van het feest.

collagevan tevoren

collageavond collage1collagemidden

collageCOLLAGE na de pauzecollageafter

In de digitale krant van De Woudenberger, De Leusderkrant en De Stad Amersfoort stond het volgende artikel:

Optreden van Muzidima’s met staande ovatie afgesloten.

Een grauwe opslaghal aan de Laagerfseweg in Woudenberg is niet bepaald een lokatie waar je een concert van een damesgroep zult verwachten. Toch is de hal in record tijd en met heel veel enthousiasme en inzet omgetoverd tot een echt theater met toneel, decor en sfeervolle verlichting. Ze noemen zichzelf nog steeds een meidengroep -met een vette knipoog naar de popwereld -maar in werkelijkheid zijn het vrolijke en opgewekte dames die met hun aanstekelijke zang en voor iedereen bekende liedjes herinneringen oproepen aan tijden van “ooit”.

Als eerbetoon en dank aan alle bewonderaars en volgers is het idee van een concert geboren, en waar kan dat anders dan in Woudenberg plaatsvinden.

De ruim 120 gasten waren fans, genodigden en bekenden die er niet tegenop zagen om van heinde en verre het slechte weer te trotseren. Hun inspanning werd beloond met een perfect uitgevoerd optreden dat zijn enthousiasmerende uitwerking op het publiek niet miste. Naarmate de voorstelling vorderde deinden en zongen vele gasten mee op de muziek die iedereen nog als de dag van gisteren bij is gebleven. In de pauze werd de gasten een buffet aangeboden, en onder het genot van een hapje en een drankje kon men rustig met elkaar kennis maken. Het tweede deel deed niet voor het eerste onder want ook nu werd het publiek meegenomen op die stroom van melancholie.

Een staande ovatie kon niet uitblijven: het was overduidelijk te zien dat het plezier en enthousiasme van de Muzidima’s haar uitwerking op het publiek niet miste. Aan alles komt een eind en  het slotlied “We’ll meet again” van Vera Lynn werd uit volle borst meegezongen.